Gaspejs Ultra View 750/830 True Vision

Produktbeskrivelse

Gaspejs Ultra View 750/830 fås i 2 størrelser: B.75 x H.69cm eller B.83 x H.69cm. Den er en del af Ultra View serien hvor man har muligheden for at tilpasse åbningens bredde efter ønske, inden for nogle standard bredde, samt at få pejsen leveret med ægte mursten indeni!

Gaspejse i Ultra View serien er udviklet til feinschmeckere! Her har du en gaspejs med rammeløs glasrude, der tillader den reneste finish omkring glaslågen. Serien fås i 6 standard størrelser med muligheden for at tilpasse åbningens bredde efter ønske, mod tillæg. Ultra View gaspejse kan leveres med de sædvanlige brændkamre i stål, sort spejlglas eller rillet støbejern men det som gør denne serie speciel, er muligheden for at få pejsen leveret med ægte mursten indeni! Murstene er enten sorte, beige eller røde (se billeder). Gaspejsene i Ultra View serien er selvfølgelig forsynet med True Vision’s 3D brænder teknologi: 2 eller 3 ekstra gasrør, indbygget i de kungstige træ grene, som giver en hel ny relief til flammen, en trejde dimension. Med den indbyggede Ecoswitch funktion, har brugeren muligheden for at slukke disse “ekstra grene” så flammen/bålet skifter imellem 2D og 3D tilstand. Pejsen kan også bestilles med refleksfrit glas samt LED og “unex glow”.
Ultra View 750/830 fås i 2 størrelser: B.75 x H.69cm eller B.83 x H.69cm med muligheden for at tilpasse åbningens bredde efter ønske, inden for de to standard bredde. Pejsen kan desuden bestilles med, eller uden konvektionskasse, med eller uden afslutningsramme (se links nedenunder for databladet)

Links
Mål Ultra View 750 med konvektionskasse og ramme
Mål Ultra View 750 uden konvektionskasse
Mål Ultra View 750 uden konvektionskasse med ramme
Mål Ultra View 830 med konvektionskasse og ramme
Mål Ultra View 830 uden konvektionskasse
Mål Ultra View 830 uden konvektionskasse med ramme
Energi label Ultra View 750/830
Læs mere om vores gaspejse
Find inspiration i galleriet

Kontakt for pris