Træpaneler

Træpaneler

Træpanel i ægte teak-, eg- eller valnøddetræ til blandt andet vægbeklædning, er blevet en del af vort sortiment. Vi elsker naturprodukter, og ligesom de sten vi forhandler (sandsten, marmorsten, travertin eller marmor), er de træpaneler vi tilbyder, opbygget af ægte træstykker. Træstykkerne er opsat forskudt forbundet via et net og består af forskellige længder og tykkelser. Træpanelerne er nemme at montere og tilføjer med det samme ekstra relief og varme til enhver væg. Vælg imellem flere forskellige nuancer, farver og teksturer. Klik dig ind på billederne nederst på siden, for yderligere informationer om de enkelte sorter.

Træpaneler
Træpanel
  • Kun til indendørs installation.
  • Træ er et naturprodukt. Hvert træ er forskelligt og har sin egen karakter. Naturlige variationer i farve og nuancer er ikke kun normale, men også ønskværdige for at opnå det optimale resultat.
  • Kan installeres på flere forskellige overflader. For det bedste resultat anbefaler vi at produktet sættes op på en glat overflade. Glatte vægge er ideelle til formålet, men ikke en nødvendighed.
  • Mal baggrundsvæggen med en velegnet mat sort maling, så eventuelle åbninger der kan opstå under montering bliver mindre synlige.