Tunnel pejseindsats

Med en tunnel pejseindsats får du mulighed for at skabe et skønt og funktionelt kighul i en skillevæg mellem to rum, som både giver luft i indretningen og tillader dig at nyde varmen og lyset i begge rum. En tunnel pejseindsats kan fås med to hejsbare glaslåger, så du nemt kan åbne op eller lukke af ind til flammerne fra begge sider, når du ønsker det.

Med en pejseindsats får du glæden ved at have et ildsted i huset, samtidig med at du slipper for mange af de besværligheder og bekymringer, der kan følge med. En pejseindsats er en moderne og intelligent udgave af den traditionelle pejs. Med en pejseindsats bliver det derfor nemmere for dig at betjene pejsen, ligesom den vil give en mere gunstig afbrænding og et eminent udsyn til flammerne. Derfor er det oplagt at få installeret en pejseindsats i din eksisterende pejs – men den kan selvfølgelig også sagtens tænkes ind fra start i nybyg.

En tunnel pejseindsats kan skabe sammenhæng i boligen, hvis den placeres mellem spiseområde og køkken eller mellem stue og køkken-alrum. Desuden er den praktisk, fordi den fordeler varme og lys på begge sider. Du kan også installere en tunnel pejseindsats i en halv skillevæg eksempelvis mellem gang og stue. Husk blot, at en pejseindsats kræver en tilpasset skorsten. Du kan med fordel placere din pejseindsats der, hvor du i forvejen har en pejs i huset, da skorstenen i de fleste tilfælde let kan tilpasses din nye, moderne pejseindsats.

En pejseindsats kommer med en række tekniske funktioner, som gør både optændingen og afbrændingen mere gnidningsfri og garanterer, at du får fuldt udbytte af flammerne. Med “opstart” tilstand slået til, vil pejsen eksempelvis selv styre luftindtaget, således at det optimale træk opnås under optændingsfasen. Derudover kommer en pejseindsats med nogle præprogrammerede indstillinger, som gør at pejsen kan køre forskelligt, alt efter hvilken trætyper der afbrændes.