Tre-sidet pejseindsats

En tre-sidet pejseindsats giver dig et ekstraordinært godt udsyn til flammebilledet og er en meget smuk løsning, som sikrer dig et stort udbytte af pejsens varme og lys. Med en pejseindsats får du – uanset om du vælger en et- to- eller tre-sidet –  stor funktionalitet kombineret med et udsøgt design, som vil kunne tilpasses lige præcis dine ønsker og behov. En pejseindsats hjælper dig med at få perfekt regulerede forhold, så ilden kan danse smukt og længe, mens dit indeklima forbliver i top.

En tre-sidet pejseindsats vil være en subtil opgradering af en eksisterende pejs i hjemmet, men kan også med fordel tænkes ind fra begyndelsen i nybyg. Placer den hvor du ønsker at samle familien til hyggelige stunder, eller hvor du drømmer om at kunne sidde og nyde roen over en god kop kaffe, mens ildens luminøse varme stråler mod dig og kaster glans over hjemmet.

En tre-sidet pejseindsats giver et luksuriøst udtryk og skaber meget luft omkring bålet, som kan give en mere let atmosfære. Den passer godt ind i opholdsstuen, hvor den vil invitere til at sætte sig og nyde den gode udsigt. Den fungerer også glimrende som en mindre rumdeler for enden af en skillevæg mellem eksempelvis køkken og stue eller som afskærmning af et kontorområde eller en læsekrog.

En pejseindsats vil gøre det betydeligt nemmere for dig at få brugt din pejs, ligesom det vil sikre, at dit træ brænder godt og længe. Hos Philip Pejse forhandler vi kun pejseindsatser af meget høj kvalitet og i et eksklusivt design, så du er sikker på at få glæde af din investering i mange år frem.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit hjem.