To-sidet pejseindsats

Med en to-sidet pejseindsats kan du skabe et raffineret udtryk, som udstråler en helt særlig elegance. En to-sidet pejseindsats vil lade dig se flammebilledet fra flere forskellige vinkler og skabe en mere luftig atmosfære omkring pejsen.

En to-sidet pejseindsats vil tage sig godt ud i de fleste typer af boliger og indretning, hvor den både vil fungere som en god varmekilde og højne det æstetiske udtryk. Ønsker du en smuk og funktionel pejseløsning i dit nye hus – eller som kan modernisere din eksisterende pejs og gøre brugen af den betydeligt lettere – så er dette en fortræffelig løsning for dig.

Hvis du i forvejen har en pejs i hjemmet, kan du med fordel få installeret en pejseindsats i den. Det vil gøre optændingen nemmere, fordi pejseindsatsen er intelligent og selv sørger for, at skabe de mest gunstige betingelser for ilden. Særligt under optændingsfasen, vil de nye funktioner være dig til stor hjælp. Med en pejseindsats sikrer du dig også, at indeklimaet forliver i top. Derudover kan du få glæde af andre funktioner som eksempelvis LED stribe, fjernstyret pejsegitter og hejsbar glaslåge.

En to-sidet pejseindsats er et oplagt valg for dig, som ønsker at få brugt din pejs mere, men gerne så, at det var lettere og mere bekymringsfrit at tænde op – og at holde flammerne ved lige. Der findes flere forskellige modeller og udtryk og vi ser frem til at hjælpe dig med at vælge den helt rette pejseindsats til din bolig og dine behov.

Hos Philip Pejse har vi mange års erfaring med at forhandle og installere pejseindsatse. Vi forhandler kun de bedste mærker på markedet og sætter en ære i at forhandle produkter i stilrent design og gode materialer.