Et-sidet pejseindsats

En pejseindsats er en glimrende løsning for dig, der ønsker et formidabelt flammebillede og en nem optænding. Med en pejseindsats får du nemlig alle fordelene ved en åben pejs, mens du slipper for mange af ulemperne. En pejseindsats er eksempelvis en almindelig pejs langt overlegen, når det kommer til optænding, god afbrænding og godt indeklima. Har du en eksisterende pejs i boligen, er det derfor oplagt at få installeret en pejseindsats i den.

Med en et-sidet pejseindsats får du et helt klassisk udtryk med godt udsyn til de gyldne flammer. I mange tilfælde kan en et-sidet pejseindsats tilkobles den eksisterende skorsten, som muligvis blot skal tilpasses en smule, for at opnå et optimalt træk. En et-sidet pejseindsats passer eksempelvis smukt ind i den klassiske stue, hvor den vil sprede varme og lys og indbyde til nærvær og ro. Den vil også være smuk i en hall eller i et stort køkken-alrum, hvor den kan binde rummet sammen, mens den spreder lys og varme.

En pejseindsats er nem at betjene i forhold til en almindelig pejs, fordi den har mange automatiserede funktioner, som hjælper dig med at give flammerne de bedste betingelser. Især under opstarten er det vigtigt at opnå et korrekt træk og luftindtag – og det klarer den intelligente pejseindsats for dig. En pejseindsats kan i mange tilfælde nemt kobles til der, hvor den allerede eksisterende pejs befinder sig, men den kan selvfølgelig også placeres andre steder i boligen.

Ønsker du dig en et-sidet pejseindsats med hejsbar glaslåge, er der ved flere modeller også mulighed for det. Her skal du dog være opmærksom på, at det ikke er i alle boligens rum, at denne funktion vil være nyttig. Flere forskellige faktorer, som eksempelvis husets tæthed, om der er emhætte og rummets størrelse, vil spille ind.

Hos Philip Pejse forhandler vi kun de bedste mærker inden for pejseindsatser og vi ser frem til at hjælpe dig med at få drømmen om en intelligent pejs til at gå i opfyldelse.