Pejsefronte

Pejsefronte efter mål

Philippejse leverer pejsefronte i natursten, skræddersyet efter målene i din bolig. Det betyder blandt andet, at hvis du har en gammel pejs, der måske ikke lever op til dine designmæssige ønsker om et moderne hjem, så har du mulighed for at opdatere pejsen med en ny pejsefront i f.eks. den smukke sandsten.

Kig på billederne her på siden og lad dig inspirere. Det meste kan lade sig gøre! Er du i tvivl om noget tager du bare fat i os, så står vi klar til at råde og vejlede.

aben pejs svanen

Pejsefronte i natursten efter mål

Hos Philippejse hjælper vi dig med at få opfyldt dine pejsedrømme. Vi leverer pejsefronte til alle formål, skræddersyet efter mål – det kunne f.eks. være en ny indramning af en eksisterende åben pejs, en eksklusiv afslutning omkring en gaspejs, biopejse eller elpejs, eller indramning af din boligs nye ildsted.

Åben pejs – den ægte flamme

Der er intet der skaber atmostfære i et rum, som en åben pejs. Varmen der strømmer ud fra pejsens åbning og ildens knitren, som den langsomt fortærer træet. Det er en blanding af duftene, lydene og synet af ilden, der får os til at komme helt ned i gear, så det eneste vi har lyst til er at smide os foran ilden og bare nyde livet.

Traditionelt set har ildstedet været kernen omkring mange af dagligdagens gøremål, lige fra tøjvask til madlavning. I dag, i den moderne bolig, har ilden kun én funktion – at skabe stemning og hygge og det gør den godt.

En åben pejs, skumfiduser på pinde og kakao i koppen. Så kan efterår og vinter bare komme.