Pejsefront på mål – sådan bliver din pejs smuk igen

Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan din pejs ser ud, så behøver du ikke nødvendigvis at få totalrenoveret eller fjernet pejsen. Du kan i stedet nøjes med at skifte pejsefronten ud og evt. få installeret en pejseindsats. I indlægget her kan du læse mere om de to måder at opgradere din eksisterende pejs på, så den bliver lige præcis som du drømmer om.

Ny pejsefront – nyt udtryk

En ny pejsefront kan gøre underværker for hele rummets udtryk. Med den rette pejsefront kan du skabe en rød tråd gennem hele indretningen, ligesom du kan passe pejsen ind i dine præferencer inden for farver, materialer og design. En pejsefront vil skabe en elegant ramme omkring pejsen, som virkelig lader den komme til sin ret.

Måske har du købt et hus, hvor der er en gammel pejs? Pejsen lever måske ikke op til dine forventninger til, hvordan I skal indrette hjemmet. Måske er farverne og materialerne, der er brugt til at bygge pejsen, for mørke og tunge? Med en ny pejsefront kan du lysne hele området omkring pejsen og ramme den smukt ind. Tænk gerne i tidsløse farver som lys natursten eller lys marmor, når du skal vælge din pejsefront – så er du sikker på at være glad for den i mange år frem.

Passer en pejsefront til min pejs?

Hos Philip Pejse kan du få lavet en pejsefront på mål og efter dine ønsker. Det betyder at den kommer til at passe perfekt til din pejs og at den kommer til at se ud på den måde du ønsker. Philip Pejse forhandler kun pejsefronte i de bedste materialer – primært natursten – og du er sikret en rigtig god kvalitet for pengene.

Pejsefront Army med pejseindsats Luna 700H fra M-Design

Pejseindsats – hvad er det?

Måske bør du også overveje at installere en pejseindsats i din pejs. En pejseindsats er en intelligent opdatering af pejsen, som vil hjælpe dig med at holde de rette iltniveauer under både optænding og afbrænding. Flere pejseindsatse giver dig endda mulighed for at vælge forskellige programmer, alt efter hvilken type træ du bruger som brænde.

Med en pejseindsats kan du også lukke af for flammerne med en sænkbar glasrude. En pejseindsats kan, ligesom en pejsefront, laves på mål, så den passer perfekt ind i din eksisterende pejs. Er du i gang med at bygge nyt, kan du med fordel tænke en pejseindsats ind fra start – den er nemlig særligt god til nyere huse, hvor den sikrer at indeklimaet ikke bliver forstyrret af ildens forbrug af ilt.

Pejsefront Stella, med gaspejs Luna 1150V fra M-Design