Outdoor Gaspejse

Men en outdoor gaspejs kan du skabe en dejlig atmosfære i uderummet, samtidig med at du har en praktisk og varmede løsning til de koldere dage. Forestil dig at du har gæster til havefest, eller at du samler familien på terrassen til varm kakao på en stjerneklar aften. Tilsæt så et dejligt bålsted, som I kan varme jer ved eller grille skumfiduser over. Det lyder skønt, ikke?

Med en outdoor gaspejs får du et naturligt og rart samlingspunkt i haven, udestuen eller på terrassen, samtidig med at du får nem adgang til en ekstra varmekilde eller et ildsted at lave mad over. Det vil med garanti sætte prikken over i’et på mange gode stunder udendørs. Bliv inspireret herunder, hvor du kan se nærmere på vores udvalg af outdoor gaspejse.

Skal det være nemt og hurtigt at tænde op i pejsen udenfor, så er denne kategori lige noget for dig. Outdoor gaspejse behøver ikke brænde og du skal derfor hverken bruge tid på optænding eller rengøring efterfølgende.

Har du en udestue, kan en outdoor gaspejs også med stor fordel placeres her. En gaspejs er et hyggeligt samlingspunkt og en elegant tilføjelse til indretningen, men den fungerer også som en reel varmekilde. Du kan derfor sagtens bruge en gaspejs til at varme udestuen op på de kolde dage.

Har du allerede gas tilsluttet din bolig, kan gaspejsen med stor sandsynlighed tilkobles denne gaskilde. Har du ikke en gaskilde, eller ønsker du at bruge flaskegas i stedet, kan du godt få installeret en gaspejs alligevel, da flere modeller sagtens kan køre på flaskegas. Derudover er det vigtigt, at der kan laves et korrekt aftræk til din gaspejs, hvis den skal placeres indenfor, så restgasser bliver ført ud af rummet. Har du spørgsmål omkring dine muligheder for at få en gaspejs installeret, er du velkommen til at kontakte os.