Outdoor

Outdoor Træ – Den ægte flamme

FiQ Serien fra Artola er en spændende nyfortolkning af den klassiske bålskål. Et totalkoncept, hvor det er muligt at placere bålstedet i en højde, hvor du ikke behøver at sidde på hug for at stege maden.

Der er bænke, serveringsbrætter og selve bålstedet kan også placeres i et bord, så alle kan være med. Bålstedet fås i størrelse fra 45 cm til 105 cm i diameter og møblerne kan let sættes sammen på utallige måder, så det passer i den enkelte have. 

En outdoor gaspejs eller træpejs er uundværlig til fest, men den er også skøn i hverdagen, hvor den giver dig mulighed for rare stunder udendørs med dine nærmeste. Glæd dig til at lune dig ved ilden på de kølige aftener, mens du ser solen gå ned eller betragter stjernerne, mens hænder kan varmes og skumfiduser kan ristes over flammerne. 

Har du en udestue eller en overdækket terrasse, kan du også med fordel installere en gaspejs her. Den vil både kunne varme udestuen op og indbyde til dejlige øjeblikke foran ilden.

 

Hos Philip Pejse forhandler vi flere forskellige modeller af outdoor pejse – selvfølgelig kun fra de bedste mærker på markedet. Fælles for dem er, at de er nemme at betjene. Kontakt os endelig for yderligere information om dine muligheder, for at få dine drømme om en udendørs varmekilde gjort til virkelighed.

Outdoor Gas – Nemt og hurtigt

Drømmer du om hyggelige aftener på terrassen med gode venner, hvor I ikke skal bekymre jer om kølige temperaturer? Eller en dejlig havefest, hvor gæsterne kan varme sig omkring flammerne ud på de kolde timer? 

En outdoor gaspejs er en oplagt løsning for dig, som ønsker at opgradere uderummet med en eksklusiv varmekilde i stilrent design, der spreder god stemning. Med en outdoor gaspejs er du garanteret et hyggeligt samlingspunkt i haven, som løfter atmosfæren til enhver festlig lejlighed og som forbedrer dit uderums æstetik markant.

En outdoor gaspejs er nem at tænde og du behøver hverken brænde eller færdigheder i at tænde op. Med et enkelt klik har du et dejligt bål og du kan bruge din tid på andre ting end at bekymre dig om brænde, sod og røg. Samtidig er en gaspejs nem at slukke igen, når festlighederne er forbi.

Skal det være nemt og hurtigt at tænde op i pejsen udenfor, er denne kategori derfor lige noget for dig. Element4 og GlammFire byder på forskellige løsninger som kan bidrage til indretning af din have eller terrasse. Åben eller lukket forbrænding, med eller uden skorsten, men altid med fjernstyring og hurtig optænding!