Opdater boligens hjerte med en eksklusiv pejsefront

Der er intet der skaber hygge i hjemmet som en ægte pejs. Den skønne varme og de hyggelige lyde fra brændet, der med det samme får os til at slappe af og rette blikket mod flammernes dansen. Et ildsted er på mange måder boligens hjerte og det er ofte her man samles med familien eller gæster. Men hvad gør man så, hvis man egentlig synes, at pejsen er grim?

Hvis du er så heldig, at du allerede har en fungerende pejs i hjemmet, som dog ikke helt passer ind i din øvrige stil, så læs med her, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan opdatere den, så den matcher dine indretningsdrømme.

En pejs i nye klæder

Hvis din boligs eksisterende ildsted er ude af sync med dine stilmæssige præferencer, så overvejer du måske helt at få den fjernet og installere en helt ny pejs – men det behøver du faktisk ikke. I stedet kan du få monteret – eller skifte – pejsefronten ud med en ny, stilren og eksklusiv pejsefront fra Philip Pejse, som kan skræddersys efter mål og ønsker.

Du kan eksempelvis vælge en pejsefront i udsøgt lys sten, som passer godt ind i de fleste nordiske hjem – og som er et utroligt slidstærkt og holdbart materiale, som du derfor vil få glæde af i en livstid. Den lyse sten giver et luksuriøst udtryk, som virkelig kan løfte rummets æstetik.

Du kan også vælge en sten i en mørkere nuance for et højere niveau af hygge og for at indramme flammerne smukt. Med den rette pejsefront kan du opnå lige præcis det æstetiske udtryk du drømmer om.

En moderne pejs, som er nem at bruge

Får du brugt din pejs? Eller er det for besværligt at tænde op? Hvis du er en af dem, der ville ønske at det var lidt lettere at betjene pejsen, så bør du også overveje at få installeret en pejseindsats. Med en pejseindsats bliver det nemmere for dig at tænde op, ligesom det også bliver nemmere for dig at holde en god forbrænding kørende. En pejseindsats er nemlig en intelligent tilføjelse til pejsen, som blandt andet. hjælper dig med at holde styr på at ilttilførslen er korrekt.

Du behøver altså ikke at kaste dig ud i den helt store og gennemgribende renovering, for at få dine pejsedrømme til at gå i opfyldelse – du kan nå rigtig langt med en ny pejsefront og en smart pejseindsats.