Om priser på gaspejse

Mange vil gerne vide, hvad det koster at installere en gaspejs i hjemmet. Men det er meget svært at give et konkret svar på, da priser på gaspejse afhænger af mange forskellige faktorer. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores priser på gaspejse – og ellers kan du måske blive klogere i indlægget her, hvor vi ser nærmere på nogle af de ting, der kan spille ind på prisen.

Størrelse og placering

Størrelsen har selvfølgelig noget at sige for prisen på gaspejsen. En tunnel gaspejs der fylder et helt gangareal er selvfølgelig lidt mere bekostelig end en lille et-sidet gaspejs i et sommerhus. Derudover skal man også huske, at jo større gaspejsen er, des mere gas vil den forbruge – og det kan have betydning i længden.

Derudover kan placeringen af gaspejsen have noget at sige i forhold til prisen på installeringen, fordi der kan være flere udfordringer ved at placere den nogle steder end andre. Det er svært at afgøre på forhånd, når vi ikke har kendskab til din konkrete bolig og dine ønsker og behov.

Forskellige mærker og priser på gaspejse

Der er selvfølgelig en smule udsving på priserne de forskellige mærker i mellem. Det skal dog bemærkes, at når man først er oppe i den prisklasse og investerer i en dejlig pejs til hjemmet, bør man ikke gå på kompromis med mærket, for at spare en smule der. Hos Philip Pejse forhandler vi kun de bedste modeller fra anerkendte mærker, og du kan derfor trygt vælge mellem alle vores modeller, uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Funktioner, design og gadgets

Prisen på en gaspejs afhænger selvfølgelig også af, hvor mange funktioner, du ønsker den skal have. Skal den kunne fjernstyres ved hjælp af en app? Skal du have en fjernbetjening? Hvor mange åbne sider skal der være og så videre. Alt sammen valg, som i sidste ende vil have indvirkning på prisen.

Som sagt er det svært at sige noget generelt om priser på gaspejse, da mange forskellige elementer spiller ind. Vi opfordrer dog til, at du ikke går på kompromis med ønsker og forventninger, når du investerer i en ny gaspejs, som du kan få glæde af i mange år frem. Du er velkommen til at kontakte os for en inspirerende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine drømme om en gaspejs gjort til virkelighed inden for dit budget.

Pejseindsats Luna 1150H fra M-Design