Inspiration: Udendørs pejs

Opgrader dit uderum med en luksuriøs pejs, der garanterer mange gode minder til bogen. Her i indlægget kan du hente inspiration.

Udendørs pejs – perfekt til både hverdag og fest

En udendørs pejs er perfekt til både hverdagens trummerum og til mere festlige lejligheder. Elsker du og din familie at opholde jer udendørs? Forestil dig de mange hyggelige aftener, I kan få sammen på terrassen eller i havestuen, hvor I kan samles om pejsens varme og lys til en kop kakao eller grillede skumfiduser under stjernehimlen.

Pejsen vil skabe et naturligt samlingspunkt i uderummet, hvor I er sikret mange gode stunder sammen. Samtidig kan den fungere som varmekilde i eksempelvis udestuen eller på verandaen.

En udendørs pejs er også et skønt tilløbsstykke til havefester og andre arrangementer, hvor dine gæster kan lune sig ved ilden mens mørket falder på. Sidst men ikke mindst vil en pejs opgradere dit uderums samlede æstetiske udtryk markant.

outdoor gas

Hvilken type pejs er bedst udendørs?

Der findes flere forskellige muligheder, når du skal have en pejs installeret udendørs. Du kan sagtens vælge et traditionelt ildsted, men mange vælger en gaspejs i uderummet, fordi de er så nemme at tænde og slukke. Begge dele vil skabe en god varme og et flot flammebillede. Hvis pejsen skal installeres i en udestue skal du blot huske, at der skal være – eller kunne  installeres – en skorsten eller et aftræk, så røg og restgasser kan ledes ud af rummet. Vil du have en pejs helt uden skorsten, skal du vælge en biopejs – men her får du slet ikke den samme varme, som du får ved de andre to pejsetyper.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type pejs der bedst imødekommer dine behov, kan du tage forbi Philip Pejses showroom og se nærmere på forskellige modeller. Du er også altid velkommen til at ringe og få en inspirerende og uforpligtende snak om pejse i uderummet og dine muligheder herfor.