Inspiration: skøn indretning med gaspejse

Der er mange muligheder for, hvordan du kan indrette dit hjem med en gaspejs. En gaspejs vil uden tvivl hæve det æstetiske udtryk og give din bolig en eksklusiv atmosfære. Læs med her, for at finde inspiration til, hvordan du kan sætte prikken over i’et i indretningen med en gaspejs.

Brug gaspejsen som rumdeler

En tunnel gaspejs er en utrolig elegant løsning, som giver dig mulighed for at dele et større rum op eller skabe en hyggekrog bag en mindre skillevæg. En rumdelende gaspejs deler rummet op, samtidig med at der bevares mest muligt lys og luft i rummet. Du kan se igennem tunnel gaspejsen, hvilken giver et åbent kig i mellem rummene. Samtidig vil begge sider af skillevæggen drage nytte af både lys og varme fra gaspejsen. Denne løsning er skøn mellem stue og TV-stue eller mellem spiseafdeling og stue. Hvis du er modig, vil den også være fabelagtig mellem et soveværelse og tilhørende badeværelse.

En gaspejs som samlingspunkt

Med den rette placering af en gaspejs kan du samle et rum og fuldende rummets stemning, så det indbyder til dybe samtaler og hyggelige stunder. Placer eksempelvis din gaspejs foran sofaen i stedet for et TV. På den måde har du og dine nærmeste det perfekte setup til nærvær og ro. Her er der lagt op til at tale sammen, spille et spil eller læse en god bog.

Et kunstværk i sig selv

En gaspejs kan også fungere som en æstetisk tilføjelse til rummet i sin egen ret. Placer eksempelvis en ekstravagant fire-sidet gaspejs i midten af en hall eller i en stor stue, for at skabe ekstra blikfang. Her vil en biopejs uden aftræk også se godt ud, da du dermed kan få mere luft omkring flammerne. Husk dog at tage højde for, om der er små børn eller kæledyr i hjemmet, før du vælger denne løsning.

En hyggespredende varmekilde

En klassisk et-sidet gaspejs kan skabe stor glæde for hele familien i form af varme, lys og hyggespredning. Den kan placeres stort set alle steder i hjemmet, men er især velegnet i stuen eller i spisestuen, som er familiens hyppigste samlingspunkter. Et andet oplagt sted at placere en klassik et-sidet gaspejs er i sommerhuset, hvor den kan fungere som både primær eller sekundær varmekilde og bidrage med ekstra god stemning, når mørket falder på og i kryber sammen med tæpper og varm kakao.

Opgrader dit uderum

En gaspejs kan også installeres udenfor i haven, i havestuen eller på terrassen, hvor du vil få stor glæde af den i aftentimerne og på tidlige, kølige morgener.

Der er mange muligheder for, hvordan man kan indrette sig med en gaspejs og det er stort set kun dine fantasier og drømme, der sætter grænser. Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtende og inspirerende snak om, hvordan en gaspejs bedst kan implementeres i dit hjem og i din indretningsstil i øvrigt.