Skab luksuriøs hygge med en stilren gaspejs

Drømmer du om at sidde foran pejsen en sensommeraften og se flammerne spille i mørket? Eller om at samle hele familien til et hyggeligt spil, mens pejsen sender varme og god stemning ud omkring jer?

Der er mange gode grunde til at få en gaspejs i hjemmet. En gaspejs skaber nemlig en helt særlig og eksklusiv atmosfære, samtidig med, at den giver hjemmet et elegant og moderne udtryk. En gaspejs er simpel hygge og varme pakket ind i luksuriøst design – og det kan du nemt bringe ind i din bolig. Men hvordan indretter du bedst dit hjem med en gaspejs?

Bliv klogere her, hvor vi både ser på indretningsmuligheder og de mange fordele ved at vælge en gaspejs frem for en traditionel brændeovn.

En moderne løsning, der giver lys og varme

En gaspejs er ikke bare en varmekilde, ligesom de traditionelle brændeovne har været det før i tiden. Med en gaspejs træder du med ind i fremtiden og skaber mulighed for lys, hygge og varme i hjemmet, helt uden alt det besvær, der følger med en traditionel brændeovn.

Med en gaspejs skal du ikke bekymre dig om at hugge brænde, tænde op eller fjerne aske. Det eneste du skal gøre er at trykke på en knap, og så har du ild. Hyggen er altså altid lige ved hånden. Du skal stort set heller ikke bruge noget tid på at rengøre en gaspejs – den producerer nemlig hverken aske, røg eller sod. Det betyder også, at en gaspejs slet ikke påvirker dit indeklima negativt, ligesom en traditionel brændeovn kan komme til, når man skal åbne lågen for at lægge nyt brænde i.

Et funktionelt element – og en del af din indretning

En gaspejs kan virkelig løfte indretningen og stilen i dit hjem – men den kan også være utrolig funktionel. Hvis du eksempelvis har et rum, du ønsker at dele lidt op, er det en meget smuk og stilren løsning, at bruge en gaspejs til formålet. Du kan også bruge en gaspejs som afskærmning mellem køkken-alrum og stue. Der findes flere forskellige rumdelere, så du kan vælge og tilpasse efter dit behov. Er du til det lyse, nordiske udtryk eller vil du heller skabe en tryg og afdæmpet hule-stemning?

Hus eller lejlighed? Mulighed for brug af flaskegas

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan du installere en gaspejs. Der er intet til hinder for, at få en luksuriøs gaspejs i din lejlighed – det kræver blot, at der kan laves et udtræk. Du behøver heller ikke være tilsluttet naturgas eller bygas, for at kunne berige dit hjem med en skøn gaspejs – de kan nemlig sagtens køre på flaskegas.

Og her er det vigtigt at huske, at flaskegas og naturgas er ikke det samme. Vi har alle sammen hørt om prisstigningerne på naturgas, men flaskegas går slet ikke ind under samme kategori. Prisen på flaskeglas er kun steget minimalt. Samtidig gør muligheden for brug af flaskegas det muligt for dig at installere en dejlig gaspejs, selvom din bolig ikke er tilsluttet gas i forvejen.

Eksklusivt og stilrent design

Alle gaspejse fra Philip Pejse er udført i et design, som passer godt ind i det nordiske hjem. De oser ikke af røg og sod, men derimod af en lækker atmosfære. Med en gaspejs kan du løfte udtrykket i ethvert rum og skabe den der helt særlige stemning, som kan tryllebinde de fleste.