Glasvæg og glasdøre

Glasvægge og glasdøre i New Yorker-stil

PP

Philippejse importerer og forhandler glasdøre efter mål. Glasdøre og glasvægge kan bruges i moderne, klassiske og landlige interiører. Deres design passer perfekt til industrielle møbler, rå mursten, rustikke træplanker samt synlige bjælker. Glasdørene er lavet af laserskåret stål og højkvalitets sikkerhedsglas med en finish der er ens på begge sider. Døren vil se raffineret og færdig ud, uanset om du står i køkkenet eller stuen. Dørene leveres med indbyggede pivot hængsler som gør karm og beslag unødvendige. Døren drejer rundt på sine usynlige hængsler og kan derfor åbnes både udad og indad, med blødt stop i 0′, 90′ og 180 grader.

Dobbeltdøre med glas

Er der behov for en større åbning imellem to rum, kan en dobbeltdør med glas tilføje et ekstra, men diskret industrielt look til stedet. Uanset om dørene skal sidde imellem to stuer en suite eller imellem køkken og opholdstue, vil de være en eksklusiv løsning hvis du ønsker at dele rummene op uden at miste lyset.

Indendørs glasvægge og glasdøre

Hvis du leder efter den perfekte løsning til at separere 2 værelser, eller andre lokaler, så er der mange fordele ved at bruge glasvægge og glasdøre. Med en løsning af glas, vil der komme mere naturlig belysning, kontra andre løsninger. Dette kan i sidste ende give en mere bæredygtig løsning, da der grundet det naturlige lys, vil kunne spares mere på belysningen i værelset.