Tre-sidet rumdeler gaspejs

En tre-sidet rumdeler gaspejs skaber et helt unikt udtryk i rummet, fordi den kan afskærme rummets hyggelige kroge, samtidig med at den kan lyse dem op og sprede varme. Den tre-sidet rumdeler gaspejs er derfor en oplagt løsning for dig, som ønsker at dele et større rum op, men fortsat ønsker at bevare det luftige og lyse udtryk, som et stort rum kan give. Med en tre-sidet rumdeler gaspejs kan du nemlig se gennem pejsen fra 3 sider, hvilket vil give rumdelingen et lettere udtryk.

Du kan eksempelvis placere den i den ene ende af en skillevæg mellem spisestue og stue, hvor den vil skærme begge områder af, samtidig med at den spreder sit varme lys i begge rum. Den vil også se smuk ud for enden af en trappe eller som afskærmning af et kontorområde, et læsehjørne eller et sofahjørne.

Placerer du pejsen i nærheden af vinduer eller skærme, kan du med fordel overveje at få specielle glas, som ikke reflekterer lys, så dit udsyn til flammerne ikke skal konkurrere med solen eller med TV’et.

Glæd dig til mange skønne stunder foran pejsen, hvor du kan filosofere over et dejligt glas eller en god kop kaffe mens mørket falder på udenfor. Server desserten for gæsterne foran den rare, varmende ild eller spil et hyggeligt spil med hele familien, mens flammerne knitrer i baggrunden. En gaspejs i hjemmet inviterer til samling og nærvær samtidig med at den løfter det stilistiske udtryk i rummet markant. En gaspejs får med andre ord god stemning og sans for æstetik til at gå op i en højere enhed.

Hos Philip Pejse har vi mange forskellige modeller og designs, som alle er tidsløse og stilrene. Vi forhandler kun pejse af bedste kvalitet og vi har mange årtiers erfaring med både salg og opsætning af gaspejse.