Elpejs LED

En elpejs LED er en rigtig god løsning, hvis det du ønsker dig er et eksklusivt hyggeelement til din bolig. Med en elpejs LED kan du skabe illusionen af en traditionel pejs og rigtige flammer, uden at du behøver tænke på brænde, optænding eller gas. Du kan med andre ord få glæde af mange af de æstetiske fordele ved en pejs, mens du slipper for ulemperne. Husk dog, at en elpejs ikke skaber varme på samme måde som eksempelvis en gaspejs.

En elpejs er også oplagt for dig, som drømmer om at skabe hyggelige stunder omkring et ildsted i hjemmet, men samtidig ikke er tryg ved at have levende flammer – det kan eksempelvis skyldes, at der er små børn eller kæledyr i hjemmet. Med en elpejs behøver du ikke at bekymre dig om, at små fingre skulle komme for tæt på.

De elpejse vi forhandler hos Philip Pejse er produceret af GlammFire og de befinder sig i den høje ende af skalaen, hvad angår design og kvalitet. Du er derfor sikret en elpejs, som er fremstillet i et elegant design og af de bedste materialer på markedet.

En elpejs er næsten lige så nem at installere som en lampe, og faktisk er der i bund og grund tale om en avanceret lampe. Med en elpejs LED får du et dejligt lys, som minder om skæret fra rigtige flammer. Brug elpejsen til at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet og placér den lige præcis der, hvor du drømmer om et ildsted – det eneste din elpejs kræver er tilslutning til el.

Samtidig er en elpejs utrolig brugervenlig og kan bruges omtrent som du bruger en lampe. Der findes modeller med LED lys og med vanddampe, som skaber forskellige flammelignende effekter. Hvis du er i tvivl om, hvilken elpejs der bedst imødekommer dine drømme, er du mere end velkommen til at kontakte os.