Væghængt biopejs

En væghængt biopejs er et helt lille kunstværk i sig selv, og mulighederne for placering og variation af design er stor. Det betyder, at du sagtens kan tænke kreativt og være modig i indretningen af dit hjem, når du vælger at installere en biopejs. Skal den stå frit i rummet og have masser af luft omkring sig? Skal den pryde uderummet eller måske placeres nær spisebordet, hvor familien samles hver dag? Uanset hvor du vælger at placere en biopejs, er du garanteret en opgradering af rummets æstetiske udtryk – og en pejs som er meget nem at betjene. Her på siden kan du se vores væghængte biopejse.

En af grundende til, at en biopejs giver mange muligheder i forhold til placering og installering er, at den ikke kræver en skorsten. Det skyldes at en biopejs forbrænder ethanol og at afbrændingen er så ren, at der ikke frigives giftige gasser eller partikler til rummet den befinder sig i. Du kan derfor placere din biopejs lige præcis der, hvor du drømmer om et ildsted. Det giver dig langt større frihed i forhold til indretningen end hvis du eksempelvis vælger en gaspejs eller en traditionel pejs, som begge kræver skorsten eller aftræk. Omvendt bidrager en biopejs ikke med ligeså meget varme som alternativerne.

For at kunne installere en væghængt biopejs, skal væggen selvfølgelig kunne holde til biopejsens vægt. Derudover skal væggen gerne være fremstillet af brandhæmmende materialer.

En biopejs er både nem at betjene og har et højt niveau af sikkerhed. Flere af de modeller vi forhandler, tillader dig at tænde biopejsen på afstand, så du slipper for at skulle i nærheden af flammerne. Desuden kan du på flere modeller tilføre ethanol på afstand, hvorefter brænderen selv sørger for tilførsel af den rette mængde brændstof. Du bør dog huske, at selv om niveauet af sikkerhed er højt ved brug af en biopejs, så er der stadig tale om rigtige flammer. Du bør derfor overveje pejsens placering i hjemmet, hvis der er børn eller kæledyr, som kan komme i kontakt med ilden – og her kan en væghængt biopejs være en rigtig god løsning, da den kan sættes lidt op i højden.