Ethanol brænder

Drømmer du om en pejs i hjemmet, og kan eller vil du ikke installere en skorsten eller aftræk? Så er en biopejs den oplagte løsning for dig. En biopejs er en skøn tilføjelse til enhver bolig, hvor den vil sprede lys og varme og invitere til hyggelige stunder, samtidig med at den giver dig frie tøjler i forhold til indretning og placering af dit nye ildsted.

Med en biopejs får du nemlig en pejs, som ikke kræver en skorsten, hvilket skaber et let og luksuriøst udtryk samt mangfoldige muligheder i forhold til placeringen af pejsen. En biopejs behøver ingen skorsten, fordi afbrændingen af bioethanol er fuldkommen ren – og der derfor ikke frigives nogen farlige partikler til luften. Ethanol betragtes desuden som en vedvarende energikilde.

Her på siden kan du se nærmere på vores udvalg af ethanol brændere.

At en biopejs ikke behøver skorsten eller aftræk, betyder at den kan placeres stort set alle steder i boligen. Derfor kan du godt lade dine drømme få frit spil og være modig, når du indretter dit rum med en biopejs. Så længe rummet er stort og ventileret nok, kan du placere din biopejs præcis der, hvor du drømmer om at have et levende ildsted i hjemmet. En biopejs kan også placeres udendørs, hvor den vil skabe et godt samlingspunkt for dig og dine gæster.

Hos Philip Pejse forhandler vi kun ethanol brændere af høj kvalitet og vi lægger stor vægt på, at de biopejs brændere vi forhandler, er fremstillet af de bedste materialer og har et højt niveau af brugervenlighed og sikkerhed. Vi har stor erfaring med både forhandling og opsætning af både biopejse og biopejs brændere. Du er meget velkommen til at kontakte os for en inspirerende og uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.