Biopejs

Pejs uden skorsten

En biopejs forbrænder bioethanol. Bioethanol eller bare “ethanol” er en alkohol af vegetabilsk oprindelse og betragtes som en vedvarende energikilde. Den udvindes af organiske og miljøvenlige råvarer som sukkerroer, majs eller kartofler og går derfor ofte under navnet “bioethanol”. Fordelen ved bioethanol er, at den forbrændes helt rent, hvilket gør en skorsten overflødig. En biopejs vil kunne placeres hvor som helst i boligen, så længe lokalet er stort nok og tilstrækkeligt ventileret. Husk, at en biopejs stadig er en pejs med levende flammer – den bør derfor kun betjenes af voksne. Husdyr, børn og personer, der ikke kan overskue konsekvenserne af deres handlinger, skal altid holdes under opsyn mens pejsen er tændt. Tag de nødvendige forholdsregler og læs brugervejledningen grundigt igennem, inden du tager pejsen i brug. Så vil du få glæde af din skorstensfrie biopejs.

Crea7ion

Med Crea7ion systemet, får du en biopejs med øget sikkerhedsniveau. Ethanol påfyldes i en separat beholder, der er isoleret fra selve brænderen. En pumpe sørger for at suge præcis den nødvendige mængde brændstof ind i pejsen, til at flammen kan skabes. Dette begrænser bl.a. risikoen for spild samtidig med, at det reducerer fordampningen af ethanol. Optændingen i en Crea7ion biopejs foregår elektronisk, enten med fjernbetjening (Crea7ion E.) eller ved hjælp af en tændingsknap (Crea7ion M.) så man ikke behøver at komme tæt på brænderen med sin hånd/lighter.

Væghængt eller indbygget Biopejs?

Placeringen af en biopejs er meget fleksibel, da den er uafhængig af en skorsten. Biopejsen kan derfor stå på gulvet, flyttes udenfor, hænge på væggen eller bygges ind i muren. Uanset hvor du vil installere den, vil en biopejs fra GlammFire fremstå som et møbel i din bolig. Modeller som Lotus, Apollo eller Zen er designet til at hænge på væggen mens GlammBox serien er beregnet til indbygning. Husk altid at den væg biopejsen skal hænge på eller bygges ind, skal kunne holde pejsens vægt og være fremstillet i brandhæmmende materialer.

Premium og bespoke

Her er kunstværkerne: et TV-møbel med indbygget biopejs, en biopejs beregnet til swimmingpoolen, et solitairespil der gemmes væk når pejsen skal tændes. GlammFire skaber biopejsEN ved at kombinere eksklusive materialer som glasfiber, lakeret MDF eller stål, glas eller læder, altid med flammen i centrum.

Vil du vide mere om vores biopejse?

PHILIPPEJSE Importerer og forhandler biopejse fra det portugisiske firma GlammFire. Biopejse fra GlammFire kendetegnes ved høj kvalitet, enestående design og høj sikkerhed.

GlammFire går ikke på kompromis med de materialer der anvendes under fremstilling af deres biopejse: lakeret MDF, rusten Corten stål og læderbeklædte rammer er blot nogle eksempler på de muligheder man har for at indramme den smukke flamme. Har titanium bedre egenskaber end almindeligt stål under høje temperaturer, vil dette altid anvendes i stedet, på trods af dyrere materialer. Kreativiteten hos GlammFire ses i deres Bespoke & Premium Biopejse. Her har GlammFires designers fået frit spil til at skabe de vildeste modeller, som ser lige godt ud med og uden flamme.

Sikkerheden er også meget vigtig for den portugisiske producent: en biopejs fra GlammFire opfylder de strengeste krav der findes på området og har opnået flere certificeringer som bl.a. TÜV, DIN, CE og AFNOR’s.