5 indretningstips til dig der drømmer om en gaspejs

Drømmer du om at opgradere din bolig med en smuk, stilren og funktionel gaspejs? Så læs med her, hvor du kan blive klogere på de mange fordele ved en gaspejs og få 5 gode indretningstips.

En gaspejs er en sand hyggespreder i hjemmet og den bidrager til et skønt lys og en dejlig varme. Den er let at betjene og de fleste modeller kan styres ved hjælp af en fjernbetjening eller app. Du behøver hverken bekymre dig om brænde eller optænding, da optænding af en gaspejs er ganske ukompliceret – et enkelt klik og så danser flammerne for dig. Du skal heller ikke trækkes med sod, røg og aske, da en gaspejs ikke producerer nogle af disse.

Glæd dig til mange gode stunder foran din ilden med familie og venner. Find inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig med en gaspejs i de 5 gode råd herunder.

1: Placeringen af din gaspejs er vigtig

Det er selvfølgelig vigtigt for et rums æstetiske udtryk, at gaspejsen er placeret korrekt. Drømmer du om at sidde i sofaen med familien, mens I kan betragte flammerne sammen? Eller skal din gaspejs have en mere diskret placering, hvor den skaber hygge og varme, uden at stjæle opmærksomheden? Der er mange forskellige muligheder for en gaspejs placering – med vores tunnel gaspejse kan du endda bruge din gaspejs som en elegant rumdeler.

2: Varme, lys og udtryk

Det æstetiske udtryk er vigtigt, men du bør også overveje, hvad dine forventninger til gaspejsen er, før du beslutter dig for en placering. Skal den fungere som en ekstra kilde til varme og lys? Eller skal den blot bidrage med god stemning og god stil?

3: Størrelsen af din gaspejs skal være afstemt

Du tænker måske ikke over det, men det er faktisk utrolig vigtigt, at du ikke vælger en gaspejs i en forkert størrelsesorden. En for stor gaspejs kan skabe for meget varme i et lille rum. Omvendt vil du måske ikke få fuld effekt af en gaspejs, der er al for lille til rummet. Rådfør dig gerne med vores dygtige eksperter, før du træffer et valg, så du er helt sikker på, at gaspejsens størrelse er god til din bolig.

4: Få mest glæde af din gaspejs

Overvej hvor du vil få mest glæde af din gaspejs. Vil du blive glad for at kunne tænde den nær spisebordet, mens I nyder et dejligt måltid? Vil du elske at samles med dem du har kær ude på terrassen omkring pejsens flammer? Eller skal den være helt klassisk placeret til hyggelige stunder i stuen? Tænk over, hvor lige præcis du vil få mest glæde af en gaspejs.

5: Hvad er din stil?

Vi forhandler mange forskellige gaspejse i stilrent og eksklusivt design – og selvfølgelig kun fra de bedste mærker på markedet. Men selvom du synes en given gaspejs er smuk, er det ikke sikkert den stemmer overens med din stil generelt. Se på dit hjem og bliv klogere på din stil, før du vælger en gaspejs. I længden vil du blive gladest for en gaspejs, som både er smuk, tidsløs og passer godt ind i din øvrige indretning.