Pejsefronte

Pejsefronte efter mål

En pejsefront skaber en smuk afslutning omkring pejsen, så den opnår det æstetiske udtryk, du ønsker. Hos Philip Pejse kan du få pejsefronte, som er skræddersyet efter dine drømme. Vælg eksempelvis en i smuk natursten, som vil udgøre en elegant ramme omkring dit ildsted. Vi kan hjælpe dig med pejsefronte i alle mål og til alle formål.

Philip pejse leverer pejsefronte i natursten, skræddersyet efter dine behov. Det betyder blandt andet, at hvis du har en gammel pejs, der måske ikke lever op til dine designmæssige ønsker om et moderne hjem, så har du mulighed for at opdatere pejsen med en ny pejsefront i f.eks. den smukke sandsten.

Kig på billederne her på siden og lad dig inspirere. Det meste kan lade sig gøre! 

aben pejs svanen

Pejsefronte i natursten efter mål

Hos Philip pejse hjælper vi dig med at få opfyldt dine pejsedrømme. Vi leverer pejsefronte til alle formål, skræddersyet efter mål.

Har du eksempelvis en gammel pejs i hjemmet, som du ønsker at opdatere stilen på, så den passer bedre ind i den øvrige indretningsstil i hjemmet? Så er en ny og eksklusiv pejsefront en rigtig god løsning. På den måde kan du beholde boligens oprindelige hjerte, uden at gå på kompromis med design og udtryk. Vælg blandt andet mellem flere skønne natursten i stilrene farver. 

Pejsefronte kan også med fordel bruges som en eksklusiv afslutning omkring din nye gaspejs eller husets nye ildsted. Se nærmere på de forskellige typer sten her på siden, eller kontakt os for hjælp og vejledning. 

Åben pejs – den ægte flamme

Der er intet der skaber atmostfære i et rum, som en åben pejs. Varmen der strømmer ud fra pejsens åbning og ildens knitren, som den langsomt fortærer træet. Det er en blanding af duftene, lydene og synet af ilden, der får os til at komme helt ned i gear, så det eneste vi har lyst til er at smide os foran ilden og bare nyde livet.

Traditionelt set har ildstedet været kernen omkring mange af dagligdagens gøremål, lige fra tøjvask til madlavning. I dag, i den moderne bolig, har ilden kun én funktion – at skabe stemning og hygge og det gør den godt. 

En åben pejs, skumfiduser på pinde og kakao i koppen. Så kan efterår og vinter bare komme.

En pejs er nemlig et naturligt samlingssted i boligen, hvor familien mødes om et spil, en god kop the eller ren afslapning. Den indbyder til samvær, nærvær og ro som intet andet element i boligen. Med en pejs i hjemmet eller i sommerhuset er du garanteret en dejlig stemningsspreder, som båder giver hygge, varme og lys – uanset om der er tale om en “ægte” pejs, en biopejs eller en gaspejs. 

Samtidig er et ildsted et samlende punkt i et rums æstetiske udtryk og du kan virkelig løfte dette udtryk med en velvalgt og velplaceret pejs i det helt rigtige design. Så hvorfor ikke gøre sig ekstra umage med det stilistiske udtryk omkring pejsen? 

De skræddersyede pejsefronte fra Philip Pejse vil sætte prikken over i’et og virkelig lade dit ildsted komme til sin ret. Vælg mellem mange smukke natursten i skønne farver. Vi forhandler kun de bedste materialer på markedet og du er sikret et højt niveau af kvalitet uanset hvad du vælger. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken pejsefront der er den rette for dig, er du velkommen til at kontakte os for en inspirerende og uforpligtende samtale. Du kan også se mere i vores showroom, hvor vi selvfølgelig står klar til at hjælpe dig på vej mod dine pejsedrømme.

Se frem til mange glædesfyldte stunder foran ildens knitrende lys, som både tryllebinder og behager. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dine pejsedrømme til at gå i opfyldelse, uanset om det drejer sig om en helt ny pejs eller en opgradering af en allerede eksisterende pejs.