Tunnel gaspejs

En gaspejs bringer varme og hygge ind i din bolig samtidig med at den løfter hele det æstetiske udtryk til et højere niveau.

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken gaspejs der passer bedst til ønsker og behov, men vi opfordrer til, at man går efter en model, der lader æstetik og praktik hænge sammen. Overvej derfor nøje, hvad dine forventninger til gaspejsen er. Skal den bruges som varmekilde eller skal den blot fungere som hyggespreder? Skal den være nem at betjene med en fjernbetjening eller app, for at du får den brugt? Hvor i huset vil den passe bedst ind?

En gaspejs kan i princippet passe ind i alle rum, men du kan med fordel placere den praktisk, så du får det fulde udbytte af den. Hvis du har brug for en rumdeler – eller blot synes det ville give din bolig et ekstra nøk af elegance med en tosidet gaspejs – så er en tunnel gaspejs en oplagt løsning for dig.

De smukke tunnel gaspejse kan med fordel bruges som rumdelere mellem eksempelvis køkken og stue eller mellem to stuer. En tunnel gaspejs lader dig se ilden fra begge sider og du kan således se fra det ene rum til det andet gennem pejsen. Samtidig drager begge rum fordel af lyset og varmen fra pejsen.

En tunnel gaspejs er et meget populært valg, fordi den både bidrager til et moderne og luksuriøst udtryk i boligen, samtidig med at den er utrolig praktisk.

Hos Philip Pejse forhandler vi mange forskellige modeller og designs. Er du interesseret i at høre mere om tunnel gaspejse, er du meget velkommen til at kontakte os. Ellers kan du se nærmere på vores forskellige modeller herunder.