To-sidet gaspejs

Med en to-sidet gaspejs får du fuldt udbytte af den lysende, knitrende varme fra flammerne, samtidig med at du får lidt ekstra elegance i udtrykket i forhold til eksempelvis en et-sidet pejs. Den vil passe godt ind i de fleste rum, hvor den vil sprede lys og diskret glamour.

At en gaspejs har to sider vil sige, at du har udsyn til flammerne fra to vinkler. Det giver et mere luftigt og åbent udtryk, som leder tankerne hen på en gammeldags åben pejs. Med en gaspejs får du dog mulighed for et mere moderne, skarpt og tidsløst udtryk, som passer godt ind i de fleste nordiske hjem.

Placer din nye gaspejs i stuen for maximal hygge eller lad den lyse op og sprede varme i soveværelset. En to-sidet gaspejs er også ideel at placere på et hjørne i et stort køkken-alrum eller i en hall, hvor den vil samle rummet og skabe en varm, naturlig og god vibe.

Nogle af vores gaspejs modeller kan tilføres et specielt glas, som mindsker genskæret fra andre lyskilder som eksempelvis skærme eller lamper. Det er især smart, hvis du vælger at placere din nye gaspejs i nærheden af dit TV, så genskæret ikke blokerer udsynet til flammerne.

En gaspejs er nem at bruge og du slipper helt for rengøring og dårligt indeklima, da den hverken producerer sod, aske eller røg.

Hos Philip Pejse forhandler vi kun kvalitetspejse fra de bedste mærker på markedet og vi har mange årtiers erfaring med både salg og opsætning af gaspejse. Derfor kan du trygt kontakte os for vejledning og rådgivning, hvis du drømmer om at få en ny, smuk gaspejs i hjemmet. Her på siden kan du se vores store udvalg af luksuriøse gaspejse med to sider.