Et-sidet gaspejs

Drømmer du om hyggelige stunder i familiens skød, alt imens I kan nyde den luminøse varme fra pejsen der knitrer i baggrunden? Så er en et-sidet gaspejs det oplagte valg for dig. Placer den i stuen, så du kan sidde og nyde en god kop kaffe foran den alene eller med dem du holder af.

Med en et-sidet gaspejs får du det klassiske udtryk, som kan twistes i mange forskellige og moderne retninger alt efter ønsker og behov. En et-sidet gaspejs er et valg, som passer godt ind i de fleste boliger og nemt kan placeret i stort set alle rum.

Vil du højne æstetikken i spisestuen, så er en et-sidet gaspejs også oplagt at placere her, hvor den vil kaste god stemning ud over enhver middag.

Skal du have en gaspejs i sommerhuset, så kan du med fordel også kigge lidt nærmere på en et-sidet gaspejs. En et-sidet gaspejs giver dig den klassiske sommerhus-hygge og en underspillet elegance, uden at den tager for meget fokus eller plads.

En gaspejs forurener mindre end en almindelig pejs eller brændeovn, fordi den ikke spreder aske eller sod. Samtidig slipper du for at skulle hugge brænde og tænde op, da gaspejsen udelukkende har brug for at få tilført gas (og ilt). De fleste gaspejse kan nemt styres via en app eller en fjernbetjening – hvilket betyder at hyggen altid kun er et klik væk. Vi har erfaring med, at vores kunder får brugt deres pejs mere, når den er nem at tænde op i.

Hos Philip Pejse har vi årtiers erfaring med gaspejse. Vi forhandler kun kvalitetspejse fra de bedste og mest pålidelige mærker på markedet. Du er altid velkommen til at kigge forbi vort showroom eller kontakte os hvis du har spørgsmål. Ellers kan du se nærmere på vores modeller her på siden.