Gaspejs

Inspiration

Find og bliv inspireret til det rette valg.

True Vision Serie fra M-Design

Gaspejse i True Vision serien fra M- Design er det næste skridt videre mod den ægte ild. True Vision Gaspejse kan bl.a. forsynes med et specielt glas der nedsætter genspejling af lamper og lys.

Glasruden er højere end de andre modeller i Diamond serien for at give plads til den nye 3D brænder teknologi: 2 eller 3 ekstra gasrør, indbygget i de kunstige træ grene, som giver en hel ny relief til flammen, en trejde dimension.

Med den indbyggede Ecoswitch funktion, har brugeren mulighed for at slukke disse “ekstra grene”, så flammen/bålet skifter imellem 2D og 3D tilstand. Ecowave funktion er selvfølgelig standard i True Vision serien.

Quad Burner System Fra Element 4

Gaspejse Lucius 140, Bidore 140, Trisore 140 og Modore 140 fra Element4 kan nu bestilles med Quad Burner system: 5 brændere og 4 forskellige indstillinger for flamme/output styring.

Fordele ved gaspejse

En gaspejs skaber hygge i boligen og kan samtidig være et godt supplement til husets øvrige varmekilder. Gaspejse forurener mindre og man slipper samtidig for at save, kløve og stable brænde. De fleste pejse med gas, styres med fjernbetjening, så man nemt kan skrue op og ned for varmen. Desuden varmer den hurtigt op og afkøler lige så hurtigt. Dette giver komfort og fleksibilitet i de kølige morgen- og aftentimer i foråret eller hen på sensommeren, hvor man ellers har slukket for varmen. Pejsen fungerer faktisk glimrende som erstatning i disse timer og man kan skrue ned /op for varmen tidligere / senere på sæsonen.

Den investering der er forbundet med køb og installation af en gaspejs, er større end den investering der er forbundet med købet af en almindelig pejs, da man blandt andet skal medregne omkostningerne til en gas installatør. I nogle tilfælde skal der også sluttes el til pejsen. Investeringen er dog hurtigt tjent hjem, da man typisk også bruger den hyppigere, på grund af dens øgede fleksibilitet.

Skorsten – Balanceret aftræk

Ligesom for en almindelig pejs er aftrækket en uadskillelig del af en gaspejs. Her differentieres mellem to systemer: lukket eller åbent. Det lukkede system, også kaldt balanceret aftræk, består af to rør som er inde i hinanden og udgør et dobbeltrør. Gennem det yderste rør trækkes frisk luft til forbrænding af gassen. Det inderste rør er udstødningsrøret. Forbrændingsluften bliver altså hentet udefra, uden at der opstår undertryk i rummet. Dette system kan udføres som vandret eller lodret balanceret aftræk eller som split-aftræk. Det åbne system er afhængigt af en rigtig skorsten og bruger ilt fra rummet. Rummet skal derfor være godt ventileret, eller forsynet med friskluft-indtag.

En gaspejs med balanceret aftræk kan teoretisk set placeres hvor som helst i boligen, da en almindelig skorsten ikke er nødvendig. Placering af et balanceret aftræk og dets udmunding, skal dog overholde visse regler som findes i gas-reglementet. Leverandøren kan også stille krav til aftrækkets udformning og placering (f.eks. i forhold til hvor mange vandrette meter der maksimalt skal være).

Installation

Installationen af en gaspejs er ikke et ”gør det selv-projekt”, og derfor må opgaven kun udføres af en autoriseret installatør.

I forbindelse med opbygning af gaspejse skal installations-og brugervejledning følges, ligesom kravene i Gasreglementet (GR) og Bygningsreglementet (BR) skal være opfyldt. Kontakt en VVS med gas autorisation, der har erfaring med installation af gaspejse. Installation af aftræk, tilslutning af pejsen samt opstart, placering af det kunstige brænde og røggas analyse skal helst foretages at samme firma.

De fleste gaspejse er til indbygning og installeres efter det konvektionsprincip man kender fra almindelige træ-fyrede indbygningspejse. Elektronikken kræver ordentlig ventilation og det er derfor vigtigt at følge producentens foreskrifter iht. indbygning og luftcirkulering. Visse dele af pejsen/installationen skal være tilgængelige efterfølgende, både til eftersyn og godkendelse.

Gaspejsens nye funktioner: EcoWave, EcoSwitch, App Styring og Refleksfrit glas

ECOWAVE – En gaspejs giver god varme, det er der ingen tvivl om. Man kan selvfølgelig bruge fjernbetjeningen og skrue op og ned for flammen/varmen, men så skal man ofte holde øje med pejsen/termostaten. Ecowave funktionen gør det nemt for brugeren: Flammehøjden skifter automatisk efter et præprogrammeret mønster eller “bølge”. Den perfekte balance mellem æstetik, effektivitet og gasforbrug. Funktionen kan nemt slås fra, hvis man ønsker selv at kontrollere flammehøjden med fjernbetjeningen. Ecowave funktionen er standard på alle M-Design’s gaspejse og kan skræddersyes via app’en.

ECOSWITCH – På “lange” pejse, som er opbygget med flere brændere, kan man med fordel bruge EcoSwitch funktionen. Her kan man slukke de to yderste brændere og beholde en høj flamme i midten, uden at det bliver for varmt (se videoerne). Dette er yderligere en måde at styre gasforbruget på.

APP / WIFI STYRING – Tag skridtet videre og styr din gaspejs fra din smartphone eller tablet. Design din egen “EcoWave” (minimér dit gasforbrug) og styr flere gaspejse i boligen fra samme enhed. Dette bliver muligt efter download af Element4 eller M-Designs gratis app.

Tunnel

Stilsikre tunnel gaspejse til den moderne bolig: En tunnel er en af de meste anvendte løsninger. De er også kendt som gennemgående og “see-through”, og denne variant udgør den perfekte rumadskillelse. Tunnel gaspejse adskiller sig fra de andre gaspejse, idet glasset er synligt fra 2 sider og man kan se fra et lokale til et andet, igennem glasset.

Dette gør en tunnel gaspejs særdeles ideel som rumdeler i en væg, eller søjle. Dette kan eksempelvis være imellem 2 stuer, eller køkken og stue. Med denne løsning, sikrer man ikke kun at den flotte og moderne stil, fanger dine øjne fra 2 sider af pejsen, men varmen fordeles også, så begge rum varmes op samtidig. Vores tunnel fås i forskellige designs, med mange forskellige modeller fra henholdsvis det hollandske firma, Element4 og det belgiske M-Design. Så hvad end du ønsker din gaspejs høj, bred, eller noget imellem, så har vi har vi en løsning til dig

Tunnel, et-sidet og meget mere

Hos Philip Pejse har vi et stort udvalg af gaspejse, som blandt andet tunnel -,et-sidet,-, to-sidet og 3-sidet gaspejse og sidst, men ikke mindst har vi Outdoor, som er produceret til udendørsbrug i haven. Du kan se et stort udvalg af pejse under vores forskellige kategorier. Kvalitetspejse hos Philip Pejse Hos Philip Pejse har vi siden åbningen i 1999 kun forhandlet kvalitetsmærker. Vi har valgt vores leverandører ud fra kvalitet, design, udvikling og ikke mindst leveringstid.  Serviceniveauet hos Philip Pejse er i top. Med mere end 20 års erfaring er vi den helt rigtige leverandør af din gaspejs.Alle pejse er CE godkendte Alle pejse hos Philip Pejse er CE godkendte, så du som kunde er sikret at din indkøbte gaspejs overholder alle gældende regler i forhold til sikkerhed og benyttelse. Har du spørgsmål omkring sikkerheden til din pejs, eller har du behov for rådgivning til at vælge den rigtige pejs? Så kontakt os nu.

Hvad koster en gaspejs?

Når man skal investere i en gaspejs er der flere elementer, som man skal tage stilling til. Det første du skal finde ud af som kunde er hvilken type du kunne tænke dig. Prisen afhænger bl.a. af teknologien, som gaspejsen besidder.

Styr dine flammer fra mobilen

Ønsker du den nyeste teknik, hvor du har mulighed for at styre dine flammer via en app på din mobiltelefon, eller ønsker du at styre din pejs med en fjernbetjening? Der er mange elementer, som du skal overveje som kunde inden at du vælger at købe en gaspejs.

Eco Wave system

Du kan også vælge vores ECO Wave system hvor flammerne automatisk over tid arbejder op og ned med flammerne, så du får en meget realistisk oplevelse. Kontakt Philip Pejse i dag og få rådgivning til, at vælge den helt rigtige model.