Gaspejs

Inspiration

Find og bliv inspireret til det rette valg.

True Vision Serie fra M-Design

Gaspejse i True Vision serien fra M- Design er det næste skridt videre mod den ægte ild. True Vision Gaspejse kan bl.a. forsynes med et specielt glas der nedsætter genspejling af lamper og lys.

Glasruden er højere end de andre modeller i Diamond serien for at give plads til den nye 3D brænder teknologi: 2 eller 3 ekstra gasrør, indbygget i de kunstige træ grene, som giver en hel ny relief til flammen, en trejde dimension.

Med den indbyggede Ecoswitch funktion, har brugeren mulighed for at slukke disse “ekstra grene”, så flammen/bålet skifter imellem 2D og 3D tilstand. Ecowave funktion er selvfølgelig standard i True Vision serien.

Quad Burner System Fra Element 4

Gaspejse Lucius 140, Bidore 140, Trisore 140 og Modore 140 fra Element4 kan nu bestilles med Quad Burner system: 5 brændere og 4 forskellige indstillinger for flamme/output styring. Der findes mange smukke og eksklusive løsninger med Quad Burner system fra Element 4. Vi står klar med råd og vejledning, hvis du har spørgsmål. Kontakt os i dag eller se mere i vores showroom.

Fordele ved gaspejse

En gaspejs skaber hygge i boligen og kan samtidig være et godt supplement til husets øvrige varmekilder. Gaspejse forurener mindre og man slipper samtidig for at save, kløve og stable brænde. De fleste pejse med gas, styres med fjernbetjening, så man nemt kan skrue op og ned for varmen. Desuden varmer den hurtigt op og afkøler lige så hurtigt. Dette giver komfort og fleksibilitet i de kølige morgen- og aftentimer i foråret eller hen på sensommeren, hvor man ellers har slukket for varmen. Pejsen fungerer faktisk glimrende som erstatning i disse timer og man kan skrue ned /op for varmen tidligere / senere på sæsonen.

Den investering der er forbundet med køb og installation af en gaspejs, er større end den investering der er forbundet med købet af en almindelig pejs, da man blandt andet skal medregne omkostningerne til en gas installatør. I nogle tilfælde skal der også sluttes el til pejsen. Investeringen er dog hurtigt tjent hjem, da man typisk også bruger den hyppigere, på grund af dens øgede fleksibilitet.

Skorsten – Balanceret aftræk

Ligesom for en almindelig pejs er aftrækket en uadskillelig del af en gaspejs. Her differentieres mellem to systemer: lukket eller åbent. Det lukkede system, også kaldt balanceret aftræk, består af to rør som er inde i hinanden og udgør et dobbeltrør. Gennem det yderste rør trækkes frisk luft til forbrænding af gassen. Det inderste rør er udstødningsrøret. Forbrændingsluften bliver altså hentet udefra, uden at der opstår undertryk i rummet. Dette system kan udføres som vandret eller lodret balanceret aftræk eller som split-aftræk. Det åbne system er afhængigt af en rigtig skorsten og bruger ilt fra rummet. Rummet skal derfor være godt ventileret, eller forsynet med friskluft-indtag.

En gaspejs med balanceret aftræk kan teoretisk set placeres hvor som helst i boligen, da en almindelig skorsten ikke er nødvendig. Placering af et balanceret aftræk og dets udmunding, skal dog overholde visse regler som findes i gas-reglementet. Leverandøren kan også stille krav til aftrækkets udformning og placering (f.eks. i forhold til hvor mange vandrette meter der maksimalt skal være).

Installation

Installationen af en gaspejs er ikke et ”gør det selv-projekt”, og derfor må opgaven kun udføres af en autoriseret installatør.

I forbindelse med opbygning af gaspejse skal installations-og brugervejledning følges, ligesom kravene i Gasreglementet (GR) og Bygningsreglementet (BR) skal være opfyldt. Kontakt en VVS med gas autorisation, der har erfaring med installation af gaspejse. Installation af aftræk, tilslutning af pejsen samt opstart, placering af det kunstige brænde og røggas analyse skal helst foretages at samme firma.

De fleste gaspejse er til indbygning og installeres efter det konvektionsprincip man kender fra almindelige træ-fyrede indbygningspejse. Elektronikken kræver ordentlig ventilation og det er derfor vigtigt at følge producentens foreskrifter iht. indbygning og luftcirkulering. Visse dele af pejsen/installationen skal være tilgængelige efterfølgende, både til eftersyn og godkendelse.

Gaspejsens nye funktioner: EcoWave, EcoSwitch, App Styring og Refleksfrit glas

ECOWAVE – En gaspejs giver god varme, det er der ingen tvivl om. Man kan selvfølgelig bruge fjernbetjeningen og skrue op og ned for flammen/varmen, men så skal man ofte holde øje med pejsen/termostaten. Ecowave funktionen gør det nemt for brugeren: Flammehøjden skifter automatisk efter et præprogrammeret mønster eller “bølge”. Den perfekte balance mellem æstetik, effektivitet og gasforbrug. Funktionen kan nemt slås fra, hvis man ønsker selv at kontrollere flammehøjden med fjernbetjeningen. Ecowave funktionen er standard på alle M-Design’s gaspejse og kan skræddersyes via app’en.

ECOSWITCH – På “lange” pejse, som er opbygget med flere brændere, kan man med fordel bruge EcoSwitch funktionen. Her kan man slukke de to yderste brændere og beholde en høj flamme i midten, uden at det bliver for varmt (se videoerne). Dette er yderligere en måde at styre gasforbruget på.

APP / WIFI STYRING – Tag skridtet videre og styr din gaspejs fra din smartphone eller tablet. Design din egen “EcoWave” (minimér dit gasforbrug) og styr flere gaspejse i boligen fra samme enhed. Dette bliver muligt efter download af Element4 eller M-Designs gratis app.

Tunnel

Stilsikre tunnel gaspejse til den moderne bolig: En tunnel er en af de meste anvendte løsninger. De er også kendt som gennemgående og “see-through”, og denne variant udgør den perfekte rumadskillelse. 

Tunnel gaspejse adskiller sig fra de andre gaspejse, ved at glasset er synligt fra 2 sider og man kan se fra et lokale til et andet, igennem glasset. Det giver en helt særlig atmosfære til begge sider af pejsen.

Dette gør en tunnel gaspejs særdeles ideel som rumdeler i en væg, eller søjle. Du kan eksempelvis vælge at installere en tunnel gaspejs imellem 2 stuer, eller imellem køkken og stue. Med denne løsning, sikrer man ikke kun at den flotte og moderne stil, fanger dine øjne fra 2 sider af pejsen, men varmen fordeles også, så begge rum varmes op samtidig. 

Det er desuden en løsning, som skaber luft og lys – i modsætning til en almindelig skillevæg – samtidig med at den skærmer godt af og netop fungerer som rumdeler. En tunnel gaspejs kan også placeres mellem gang og stue eller mellem værelse og badeværelse. 

Vores tunnel gaspejse fås i flere forskellige designs, med mange forskellige modeller fra henholdsvis det hollandske firma, Element4 og det belgiske M-Design. Så hvad end du ønsker din tunnel gaspejs høj, bred, eller noget imellem, så har vi har vi en løsning til dig, som vil opgradere din bolig til et nyt niveau.

Tunnel, et-sidet og meget mere

Hos Philip Pejse har vi et stort udvalg af gaspejse, som blandt andet tunnel -,et-sidet,-, to-sidet og 3-sidet gaspejse og sidst, men ikke mindst har vi Outdoor, som er produceret til udendørsbrug i haven. Du kan se et stort udvalg af pejse under vores forskellige kategorier. Kvalitetspejse hos Philip Pejse Hos Philip Pejse har vi siden åbningen i 1999 kun forhandlet kvalitetsmærker.

Vi har valgt vores leverandører ud fra kvalitet, design, udvikling og ikke mindst leveringstid.  Serviceniveauet hos Philip Pejse er i top. Med mere end 20 års erfaring er vi den helt rigtige leverandør af din gaspejs.Alle pejse er CE godkendte Alle pejse hos Philip Pejse er CE godkendte, så du som kunde er sikret at din indkøbte gaspejs overholder alle gældende regler i forhold til sikkerhed og benyttelse. Har du spørgsmål omkring sikkerheden til din pejs, eller har du behov for rådgivning til at vælge den rigtige pejs? Så kontakt os nu.

Hvad koster en gaspejs?

Når man skal investere i en gaspejs er der flere elementer, som man skal tage stilling til. Det første du skal finde ud af som kunde er hvilken type du kunne tænke dig. Prisen afhænger bl.a. af teknologien, som gaspejsen besidder.

Styr dine flammer fra mobilen

Ønsker du den nyeste teknik, hvor du har mulighed for at styre dine flammer via en app på din mobiltelefon, eller ønsker du at styre din pejs med en fjernbetjening? Der er mange elementer, som du skal overveje som kunde inden at du vælger at købe en gaspejs.

Eco Wave system

Du kan også vælge vores ECO Wave system hvor flammerne automatisk over tid arbejder op og ned med flammerne, så du får en meget realistisk oplevelse. Kontakt Philip Pejse i dag og få rådgivning til, at vælge den helt rigtige model.

luminøs Hygge med et enkelt klik?

Når der skal tændes op i en almindelig pejs eller brændeovn kræver det både tålmodighed og en vis mængde evner. Det skal gøres korrekt og når ilden først har fået godt fat, skal der løbende tilføres brænde for at holde gang i flammerne. 

Alt det slipper du for med en gaspejs. En gaspejs skal ikke bruge brænde og de fleste modeller kan tændes via en fjernbetjening eller en app. Nemmere bliver det ikke at tænde op. Det betyder nemlig, at du altid kun er et enkelt klik fra en dejlig optændt pejs. Desuden er den på samme måde nem at slukke og køle af – i modsætning til en almindelig pejs. 

Vi har erfaring med, at kunder der får skiftet deres traditionelle pejs ud med en gaspejs, får meget større udbytte og glæde af den – af den simple årsag, at det er meget nemmere at tænde op i den. Har du i forvejen en pejs i din bolig, som du er glad for men ikke får brugt, så kan du få installeret en gaspejs i den, så udtrykket forbliver det samme, mens den bliver meget nemmere at bruge.

Med en gaspejs får du fuld udbytte af den varme og hygge, som flammerne spreder, uden du behøver bekymre dig om alt besværet. 

Minimal forurening 

En gaspejs forurener stort set ikke, fordi den hverken afgiver sod eller aske. Det betyder at en gaspejs ikke vil påvirke dit indeklima negativt i samme grad som en almindelig pejs. Det skyldes aftrækket, som automatisk tilfører frisk luft og fjerner restgasser fra din gaspejs. Dette system betyder også, at du kan installere en gaspejs i nybyg med automatisk klimastyring, uden at dens forbrænding vil blive påvirket. En gaspejs vil nemlig ikke tage ilt fra rummet, men hente den ind via aftrækket. 

Fordi en gaspejs ikke forurener og fungerer via aftræk, så er det også muligt at placere den i stort set alle rum – kun fantasien sætter grænser.

Da en gaspejs hverken afgiver sod, aske eller røg slipper du også helt for den rengøring, der ellers følger med i kølvandet på en dejlig hyggestund foran pejsen.

Bygas, naturgas eller gasflaske?

En gaspejs kan tilsluttes den type gas, du i forvejen har i din bolig. Har du ikke en tilsluttet gaskilde, så kan din gaspejs også blive tilsluttet gasflaske. Vi installerer den selvfølgelig således, at gasflasken ikke er synlig men dog let at tilgå, så du kan udskifte den, når det er nødvendigt. 

Når du bruger gasflaske til din gaspejs betyder det også, at du ikke vil blive påvirket af de stigende energipriser, vi oplever i øjeblikket, fordi det er en anden type gas der findes i gasflasker.

løft det æstetiske udtryk i dit hjem

En gaspejs kan skabe en helt særlig atmosfære og løfte det æstetiske udtryk i ethvert rum. Ofte vil en gaspejs være prikken over i’et, det element, som binder rummet sammen og skaber et fuldendt helhedsindtryk.

Skab eksempelvis et eksklusivt og stilrent udtryk ved at bruge en tunnel pejs som rumdeler. Eller installer en tidsløs, to-sidet pejs i dagligstuen, for at lyse de mørke aftner op.

Hvad drømmer du om?

At sidde med hele familien samlet omkring et hyggeligt spil, mens flammerne fra pejsen kaster et gyldent skær over aftenen? En stille stund for dig selv med en god kop kaffe eller et godt glas vin foran pejsen, mens du ser solen stå op? Eller måske en dejlig aften med gode venner på terrassen, hvor I kan varme jer ved ilden?

Uanset dine ønsker og behov, ser vi frem til at hjælpe dig i mål med den helt rette gaspejs. 

 

Gaspejs inde og ude

De fleste forbinder gaspejse med noget man har inden døre, men vidste du, at vi også forhandler et stort udvalg af gaspejse til udendørs brug?

En udendørs gaspejs skaber de perfekte rammer for en vellykket havefest i gode venners lag – eller en romantisk aften for to på terrassen? 

Gaspejs i sommerhuset

En gaspejs er en oplagt løsning i sommerhuset, hvor den både kan fungere som varmekilde på de kolde dage og bidrage til en helt særlig, afslappende stemning. Husk at din gaspejs faktisk bidrager med en hel del varme, så sørg for, at du ikke vælger en model der er for stor til huset. Du er meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning i valg af den helt rette gaspejs.

Glæd dig til at træde ind af sommerhusets dør og tænde for hyggen med et enkelt klik – helt uden at du skal bekymre dig om brænde, skorsten og lignende. 

Husk at du sagtens kan få drømmen om en gaspejs i sommerhuset opfyldt, selvom der ikke er lagt gas ind. Du kan nemlig blot vælge en model, som kan tilsluttes en gasflaske. 

Hos Philip Pejse har vi årtiers erfaring inden for branchen og hundredevis af tilfredse kunder i bagagen. Vi forhandler kun gaspejse af ypperste kvalitet og af de bedste mærker på markedet. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod din nye boligoptimering.

 

se et udvalg af vores gaspejse