Elpejs vanddamp

Drømmer du om en pejs i hjemmet? Men ønsker du samtidig ikke at skulle bekymre dig om brænde, gas eller biobrændsel? Så er en elpejs en fantastisk løsning. Her får du det æstetiske udtryk og illusionen af levende flammer, som giver hyggelig belysning til rummet, mens du slipper for både sod, aske, røg og optændingsbesvær.

Hvis du vælger en elpejs med vanddamp, får du et meget naturtro flammebillede. Når der tilføres vanddamp til en elpejs skabes nemlig fornemmelsen af en 3D-flamme, hvilket giver liv og dybde til illusionen om den ægte flamme. Du kan vælge at hænge elpejsen på væggen, men du kan også installere den der, hvor du ville placere en traditionel pejs, for at bidrage yderligere til illusionen om et rigtigt ildsted.

Se mere og bliv inspireret af vores forskellige modeller herunder.

En elpejs vanddamp kan placeres alle steder i boligen og kræver hverken skorsten eller udluftning, da der ikke er tale om rigtige flammer. Du kan derfor sagtens lade drømmene for indretning få frit løb, når du vælger en elpejs frem for andre pejsetyper, som stiller lidt højere krav i forhold til placering og udluftning.

Hvis brugervenligheden skal være i højsædet er en elpejs også en oplagt løsning for dig – her tænder du flammebilledet med et enkelt klik, hvorefter den gode stemning straks spreder sig i rummet. Glæd dig til mange gode stunder med dem du har kær, i det luminøse skær fra din elpejs.

Hos Philip Pejse forhandler vi kun elpejse fra de bedste mærker på markedet. Du er derfor sikret et produkt, der befinder sig i den høje ende af skalaen, hvad design og kvalitet angår, når du handler hos os. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og inspirerende samtale, hvis du ønsker vejledning i retning af den helt rette pejs for dig og dine indretningsdrømme.