Premium biopejs

En premium biopejs er en eksklusiv og elegant tilføjelse til rummet, som garanterer dig et højt niveau af æstetisk ynde, brugervenlighed og sikkerhed. Forestil dig et TV-møbel med en indbygget biopejs, som nemt kan tændes og slukkes fra sofaen efter behov. Eller en biopejs der pryder området omkring swimmingpoolen og opgraderer ethvert fremtidigt poolparty. Du kan også få en biopejs udformet som et solitairespil, der gemmes væk når pejsen skal tændes. Med en premium biopejs går dine indretningsdrømme i opfyldelse og du får et helt unikt, smukt og funktionelt møbel, som du vil kunne få glæde af i mange år frem.

Glæd dig til mange gode stunder foran ilden med dem du har kær, mens du ser nærmere på vores premium modeller herunder.

Alle vores premium biopejse er udført i et tidsløst design og i de bedste materialer på markedet. GlammFire serien kombinerer eksempelvis eksklusive materialer som glasfiber, lakeret MDF eller stål med glas og læder – selvfølgelig altid med flammen i centrum.

Med en biopejs har du stort set frie tøjler, når det kommer til design og indretning. Du kan derfor sagtens tillade dig at drømme stort og være lidt vovet i dit valg, når du skal finde den helt rigtige pejs til dit hjem. Grunden til, at du har mere frihed i forhold til indretningen med en biopejs fremfor eksempelvis en gaspejs eller en brændeovn er, at en biopejs ikke behøver skorsten og aftræk. Biopejsens afbrænding af ethanol er nemlig så ren, at du slipper for at skulle tænke skorstene med ind i indretningen – noget som mange indretningsentusiaster ser som en stor fordel. Du kan derfor sagtens tænke i både fritstående, væghængte eller indbyggede modeller, alt efter hvad du synes vil tage sig bedst ud.

Hos Philip Pejse har vi mange års erfaring med alle typer af biopejse, og vi ser frem til at hjælpe dig med at få din pejsedrøm til at gå i opfyldelse.