Biopejs til Indbygning - GlammBox

En indbygget biopejs er en smuk tilføjelse til rummet, som giver dig nem adgang til ekstra varme og lys i hverdagen. Med en biopejs slipper du for at bekymre dig om skorsten, brænde og rengøring – det eneste du skal gøre er at tænde pejsen, læne dig tilbage og nyde flammerne. En biopejs til indbygning bygges ind i væggen eller kapsles ind i en brandhæmmende konstruktion, så du får samme fornemmelse som med en indbygget pejs.

Når du vælger en biopejs frem for eksempelvis en gaspejs eller en pejseindsats, får du mange flere muligheder i forhold til, hvor den kan placeres. Din biopejs kan eksempelvis bygges ind i væggen, være væghængt, stå frit på gulvet eller placeres udendørs. Du behøver hverken at bekymre dig om skorsten eller aftræk, da afbrændingen af ethanol er så ren, at biopejse ikke behøver disse.

Her på siden kan du se nærmere på vores biopejse til indbygning.

Når du vælger en biopejs til indbygning, skal væggen selvfølgelig kunne holde til biopejsens vægt, ligesom væggen skal være fremstillet af nogle brandhæmmende materialer. Hvis disse krav er på plads har du stort set frie tøjler i forhold til placeringen. En indbygget biopejs er en skøn tilføjelse til spisestuen eller opholdsstuen, som i forvejen ofte er boligens hjerte og samlingspunkt.

Du kan også vælge en fritstående biopejs som centrum i et større rum, hvor den vil skabe blikfang – eller som en eksklusiv tilføjelse til uderummet.

Er du i tvivl om dine muligheder i forhold til en indbygget biopejs, er du velkommen til at kontakte os for hjælp og vejledning. Hos Philip Pejse har vi stor erfaring med både forhandling og opsætning af alle typer af biopejse og vi ser frem til at hjælpe dig på vej i retning af lige netop den biopejs, som bedst opfylder dine drømme og behov.