Klassiske pejsefronte

Med en klassisk pejsefront i luksuriøs natursten indrammes din pejs, så den får et elegant og stilrent udtryk. Natursten er en meget sofistikeret løsning, der tilskriver pejsen og huset stor værdi. Ligesom naturstenbordplader er et populært valg til køkkenet, er en pejsefront i natursten en både smuk og funktionel løsning, der holder i rigtig mange år. Med den helt rette pejsefront sikrer du, at pejsen virkelig kommer til til ret i rummet.

Et ildsted er ofte hjemmets naturlige samlingspunkt og hjerte. Det er her familien mødes og slapper af og det er her dine gæster automatisk stimler sammen, for at nyde ildens knitrende lys og varme. Samtidig kan en smuk pejs virkelig skabe rød tråd og samle et rum rent udtryksmæssigt. Så hvorfor gå på kompromis med det sidste finish? Her på siden kan du se nærmere på vores udvalg af klassiske pejsefronte.

En pejsefront fuldender udtrykket omkring din pejs og tillader dig at sætte dit eget præg på ildstedets designmæssige udtryk, så den passer til resten af boligens ånd – uanset om der er tale om en opgradering af et eksisterende ildsted eller installering af en helt ny pejs.

Vores klassiske pejsefronte kan laves efter mål, så de passer til lige præcis dit ildsted. En pejsefront i natursten skaber et tidløst, eksklusivt udtryk og det er derfor en populær løsning fremfor eksempelvis pejsefronte i stål. En pejsefront kan bruges til alle typer af pejse – både når der er tale om en traditionel pejs, en gaspejs eller en biopejs.

Hos Philip Pejse tilbyder vi klassiske pejsefronte i sten, som er skræddersyede efter dine behov og ønsker. Du kan derfor godt drømme stort og anderledes, hvis du får lavet din pejsefront hos os. Skal din nuværende pejs opgraderes med en pejsefront i en modig og moderne farve sten? Eller ønsker du at skabe ro i rummet med en klassisk, lys pejsefront, som kan indramme dit ildsted på en sofistikeret måde?

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for dig, og du kan komme i mål med dine pejsedrømme – det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Du er også velkommen til at se mere og få en snak i vores showroom i Hellerup, hvor vi står klar til at inspirere og guide.

Vi forhandler naturligvis kun natursten i højeste kvalitet og du er derfor sikret et produkt, som du vil have glæde af i mange år frem.